HEJ, VI ER FAMILIEN STOCKFLETH

…men det har du nok gættet. Her på vores rejseblog, vil vi dele vores rejser sammen med jer. Vi vil inspire jer, ligesom vi er blevet inspireret at andre rejseblog. Derfor er denne blog, blevet en del af vores rejser, hvor vi skriver en form for dagbog, deler vores bedste tips og om alle de steder, mennesker og ting der gør rejsen til noget særligt.

HVEM ER VI

TENNA – Familiens mor. Elsker at planlægge rejser, både dem i Danmark, i Europa og det store udland. Bloggen er ren hobby og det vil primært være mig som skriver.

POUL ERIK- Familiens far. Han er typen, som elsker at andre elsker at undersøge og planlægge. Men han er god, når mor Tenna ikke kan træffe beslutninger om hoteller, fly eller udflugter. Og så kommer han nogle gange med nogle skøre (og gode) ideer…

DE 3 SKØNNE BØRN. Årgang 04, 07 og 10. Alle forskellige, men alligevel ens. De er ikke altid klar på de ideer vi får, men ligesom os andre, elsker de når en god udfordring er overstået De bliver glade og får så meget mere mod på nye eventyr bagefter.

VORES HISTORIE…

De voksne fandt sammen i 1998, og havde allerede vores første rejse sammen til Thailand året efter i sommeren 99. Her var vi på vores første backpacker tur, i 5 uger. Og, ja – det gik rigtig godt.

I 2002 var vi på endnu en lang udlandstur, til Indonsien i 6 uger. Her var vi 14 dage på Sulawesi, hvor vi dykkede på Bunaken ved Manado. Derefter gik turen til Bali, Lombok hvor vi bl.a. besteg vulkanen Rin Jani. Her fried Poul Erik og i 2003 blev vi gift. I 2004 blev to til tre, og senere voksede familien til 4 og 5.

I 2008 var vi 4 uger på baselstur til Thailand, med rygsæk, hvor vi besøgte Ko Phi Phi, Ko Lanta, Khao Lak og Phuket. Dette var første ferie med flere børn, men absolut ikke sidste.

REJSETYPER

Der er så meget vi gerne vil se og gøre. Vi drømmer om sommerhus i Sverige, kanoture, vandring i de norske fjelde eller i Skotland, en tur langs den amerikanske østkyst…og vi kunne blive ved. Vi rejser for at opleve og for at knytte endnu tættere bånd som familie eller par. Og derfor er vi ikke så kræsne, men meget alsidige. Og vi er ikke bange for at prøve noget, som ikke lige findes i TUIs katalog. Derfor er vi både på cykelferie med overnatning på herberg, charter med all-inclusive, kør-selv, storbysferier i luksus og de store ture med alt for lange flyrejser. Men vi elsker de forskellige måder og det de giver til os.