Thailand 2017

Første blog indlæg…vores side er i luften og næsten færdig. Alt sammen fordi det snart er efterårsferie. Debut som blogger og debut som rejsende til Thailand i oktober.

Efterårsferie – det har vi ikke holdt i flere år. Og det er altid svært med efterårsferien. Som forældre til 3 børn, så bør, burde og skulle (kan jeg flere modalverber?) vi jo holde ferie. Men, ærligt, så har vi jo ikke ferie nok til at hygge os med dem i alle deres 10 ugers ferie…eller hvor meget de nu har. Derfor har vi de sidste år, udlånt dem til bedsteforældre.

Meeen, i år skulle det være anderledes – synes jeg.

Planlægningen

Allerede tilbage i marts bookede  jeg (nå ja, jeg gjorde, efter at have vredet armen om på min mand) 5 billige flybilletter til Krabi – i 15 dage. Som det tit er med os, så booker vi blot fly, og så kommer alt det andet senere. Dengang var der længe til og god tid til at planlægge overnatninger, oplevelser og alt det andet der skulle styr på. Det er vores 5. tur til Thailand, så derfor fandt jeg pludselig ud af, at vi skulle da se noget vi ikke har set før. Det betød så, at vi måtte lave lidt om på flyrejsen. I stedet for at flyve direkte til Krabi, så starter vi nu i Chiang Mai. Der har vi ikke været før – og det glæder vi os til. Byen skulle byde på en masse andre sider af Thailand, end dem vi kender pt. (De 3 S’ere…Strand, Snorkling og Sand). Efter Chiang Mai, går turen til Krabi. Der skal vi bo i Ao Nang og senere ud til Railay Beach. Også nyt sted for os.

Det er også første gang vi skal rejse i oktober. Vi har før rejst i regntiden, dengang til Koh Samui, Ko Phangan og Ko Tao. Vi er spændt på hvordan det er i Chiang Mai og Krabi i oktober…

Vi giver lyd fra os undervejs…

Stay tuned 🙂