Forleden ville drengene noget, som vi piger ikke ville. Og vi piger ville noget som drengene ikke ville. Så vi tog på hver vores udflugt.

Vi piger ville have massage. Hos Green Bamboo Massage et af de bedre og mest anerkendte steder i  Chiang Mai. Da Mia og jeg var forbi en af vores andre dage -var der fully booked. Så denne aftale havde vi mailet til dem om.

ATV-tur i Chiang Mai

Drengene ville noget andet – de skulle ud og køre ATV. Da Simon så den første reklame brochure for ATV ture, blev han helt vild og ville afsted med det samme. Så han glædede sig.

Der findes et par steder hvor de udbyder ATV ture. Flere lægger ved side af hinanden, på vej op ad bjerget til Mae So vandfaldet, Snake farm, Elephant Trek etc.

Det er som om der ikke er andet en turistsjov på det bjerg….Så manden fandt et andet sted at tage hen – på den anden side af bjerget. De tog til den anden side af bjerget – og for små 25oo bath (500 kr) fik de en guide, 2,5 times ATV tur, frokost og helt fantastik tur – kun de to drenge. De bookede her – via deres facebook side og det virkede godt.

Vores anmeldelse af ATV arrangøren på tripadvisor ser sådan ud:

My son (7 years) and I had a great experience with Monmaekanin Adventure. We had been looking at different reviews and most of the other ATV agencies were using old malfunctioning ATVs, had lack of saftey procedures or had boring locations.

With Monmaekanin we were truly positively suprised:
– Good equipment
– Nice guide, with high foucs on safety (driving slowly when necessary, taking care when crossing roads etc.)
– Excellent location among fields of rice, tomatos, chili plants, corn, banana, vegetables etc.
– Nice meal when we returned from the 2½ hour drive

The trip was spilt with 5% bigger roads (however not a lot of trafic), 30% smaller paved roads and the rest gravel roads. Near the end we stopped at an elephant farm for 5 minutes, and saw the elephants being feeded.

From start to end a great experience, which I can clearly recommend.

ATV-tur i Chiang Mai

Ingen billeder fra massagen, men hos Green Bamboo Massage blev vi taget godt i mod, da vi ankom ligt til tiden. Startede med et skønt fodbad og så klædet vi om. Vi kom ind i et lukket rum, hvor vi lå på hver vores briks. Vi havde valgt Aloe Vera behandling – og 60 minutter senere var vi bløde som smør og dejligt afslappede.

ATV-tur i Chiang Mai

De to drenge hygger sig i den fede natur og kommer helt tilfældigt forbi en flok elefanter, der har fridag.

ATV tur i Chiang Mai

Selvom vi er på familieferie, var det nu ganske godt at dele os op. Så fik vi alle prøvet hvad vi ville. Og det er også hyggeligt at have børnene på egen hånd.

Det gør vi gerne igen.