Der købes frisk frugt

Der er ikke kedeligt i Chiang Mai. Om dagen er der masser af muligheder for at opleve en hel masse. Vi har bl.a. været på cykeltur , til massage og på ATV-tur og så er der alle de ting vi ikke fik prøvet.

Ikke nok med at der er mange muligheder om dagen, så byder Chiang Mai også på en masse om aftenen. Der er mange gode spisesteder og så er der et natmarked hver dag. Fra mandag til fredag er der det gængse Night bazaar, lørdag er der Saturday Night market og ligeledes søndag, Sunday Night Market. Vi var både på Night bazaar  og Sunday Night market. Begge gode, hvis man er på udkig efter billige t-shirts (både til børn og voksne), tasker og souvenirs. På Night bazaar var vi to gange forbi stedet, hvor fiskene kunne gøre vores fødder friske igen, efter en hel dag i sandalerne. Og det var sjovt. Børnene især var vilde med det og vi grinede og til tider sloges vi også om fiskene.

På Sunday Night market, som var i gaderne omkring “hovedgaden” i den gamle by, var der fyldt med mennesker. Der var det så billigt at det næsten ikke var muligt at slå noget af prisen – men t-shirts til 20 kr, tasker, punge, notesbøger og musikinstrumenter til relative billige penge var med til at gøre alle glade. Vi købte dejlig aftensmad ved en af de mange madboder der var. Mangosalat m. friskgrillet BBQ kylling, spareribs direkte fra grillen, svinekoteletter, friskpresset juice – det var et skønt måltid. Børnene kunne kigge på, hvordan dem som havde boden, fik hjælp af deres børn til at tilberede maden og servicere kunderne….det lader vi lige stå 🙂

Vi gik hele vejen ned igennem gaden og kom ud ved porten mod øst. Undervejs nåede vi lige at få dessert a la frisklavet vafler med banan og nutella og hører live musik a la Adele.

Kan kun anbefale at tage familien med på tur ud i byens gader.